Jeugdroeien

Jason heeft actieve een jeugdafdeling. De jeugdleden bij Jason zijn tussen de 12 en 18 jaar; je mag vanaf het moment dat je op de middelbare school zit meedoen. Natuurlijk moet je ook voldoende zwemvaardigheid hebben. Er zijn veel redenen om te gaan roeien! De een vindt het leuk om buiten te sporten en op het water te zijn, de ander vindt het heel gezellig om met anderen te roeien en de volgende vindt het kicken om hard te gaan. Of je hebt meegedaan aan schoolroeien en dat beviel heel goed.

Wanneer je besluit te gaan roeien, dan krijg je instructie in boten van Jason. Spelenderwijs wordt het roeien je aangeleerd. Je krijgt de mogelijkheid om 3x in de week te trainen; op de dinsdagavond, zaterdagochtend en de zondagochtend. Je hoeft niet alle drie trainingen aanwezig te zijn, maar als je er altijd bent leer je wel het snelst en is het ook het gezelligst. In de winterperiode wordt de roeitraining van dinsdagavond vervangen door een -speciaal voor junioren- zaaltraining in een gymzaal van het SGA (Stedelijk Gymnasium Arnhem).

Als je wat ervaring hebt opgedaan is er de mogelijkheid om een paar wedstrijden te varen.
Elke jaar rond april beginnen de competitiewedstrijden, dit bestaat uit 3 wedstrijden en een finale op de Bosbaan in Amsterdam die zijn verdeeld over 4 maanden. Ook zijn er een paar losse wedstrijden door het jaar heen waar je als je genoeg ervaring hebt opgedaan en er zin in hebt aan mee kan doen.

Voor meer informatie kun je e-mailen naar: dguej.[antispam].@jasonroeien.nl

Of vul het formulier in.

herman-coacht-jeugd
roeitraining-naar-de-camping