?   
 
 
 
 

Blijf op de hoogte

Geplaatst op 06-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Eveline Boermans

WhatsApp bestaat al even en wordt natuurlijk volop gebruikt door Jasonleden om info te delen, hun ploeg of groep te coördineren, of om te bellen. Er zullen talloze Jason-appgroepen zijn, vermoedelijk zitten de meeste in meer dan een groep.

Sinds 2022 bestaan ook de zogeheten Community's op WhatsApp. Daarin kunnen afzonderlijke groepen samen gebracht worden onder één overkoepelende structuur. Op die manier kunnen leden updates ontvangen die naar de hele Community worden verzonden. Voordeel is ook dat leden slechts een emoji-reactie kunnen geven om zo snel hun mening te delen zonder anderen te overspoelen met nieuwe berichten. Het bereiken van roeiers blijkt steeds weer lastig, ondanks alle ingezette media. Dus ook de Community willen we maar wat graag inzetten.

De RV Jason Community wordt beheerd door het bestuur om zo aankondigingen te kunnen doen. Ook de Commissie Doorhaal kan komende activiteiten aankondigen. Wil je je aansluiten bij de Community? Ga dan naar de bibliotheek, kopje 'Algemeen' en scan de QR-code!

 

Community's zijn intrinsiek privé: berichten hebben een end-to-end versleuteling. Deze beveiligingstechnologie is  om de privacy en veiligheid van leden te waarborgen.


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst