?   
 
 
 
 

Geef vorm aan een nieuwe commissie: de Clubdagcommissie

Geplaatst op 05-09-2024  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Eveline

De vierde RV Clubdag staat op de rol! De jonge traditie schrijft voor dat het een dag wordt met mooi weer, er een RV Clubwedstrijd is en er een aantal landactiviteiten zijn (workshops), naast een lunch, een prijsuitreiking en een Strepenborrel.

De Commissie Doorhaal heeft de organisatie steeds op zich genomen, maar inmiddels is dit initiatief zo gegroeid dat de RV Clubdag een eigen commissie verdient. Nu is de hulp op de dag zelf goed te regelen, maar is er zeker wat denkkracht nodig! De DoorhaalCie heeft beschikking over zeer goede een uitgebreide draaiboeken en zal bij de volgende RV Clubdag graag willen assisteren.

Heb je interesse om samen met anderen de nieuwe ClubdagCie te vormen? Dit is wat het behelst:  

  • Het plannen en organiseren van de RV Clubwedstrijd: bedenken heats, verwerken inschrijvingen, indelen van heats, aantrekken daghulp (kamprechters, omroeper, vlothond), organiseren prijsuitreiking;
  • Bedenken en organiseren van workshops (met roei- en/ of materiaalgebonden thema’s) en hoe in te plannen naast de wedstrijd, het aantrekken daghulp;
  • Het organiseren en uitvoeren van een lunch, het aantrekken daghulp;
  • Uitnodigen spreker Strepenborrel.

Natuurlijk richt je je (samen met een ander) op een van de onderdelen, en stem jeaf met de doeners van de andere onderdelen om er een mooie dag van te maken.

Lijkt dit je wat of zie je één van de onderdelen wel zitten? Neem dan contact op via laahrood.[antispam].@jasonroeien.nl of spreek een van de Doorhaalleden aan.

rv-clubdag-2024


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst